Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de jambon, en allumettes
- 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de petits pois, frais ou surgelés
- 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
- sel
- poivre moulu
- 300 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 525 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Petit salé aux lentilles
55min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35 min
Tomates farcies
1h 10min
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Petits pois à la française
45min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45min