Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'échalotes
- 20 g de vinaigre de vin
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 600 g de filets d'églefin
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de choux de Bruxelles, coupés en deux
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2848.3 kJ / 685.8 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 54.5 g
- Verzadigd vet
- 33.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 350 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35min
Eglefin à la mexicaine
40min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Merlan aux poireaux
30min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Filet de poisson aux légumes d'été et couscous
50min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Sandre en croûte de légumes et purée de chou-fleur
40min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h