Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de quinoa
- 700 g d'eau
-
2
c. à café de fond de légumes maison
of 1 cube de bouillon de légumes - 60 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 6 brins de persil frais, équeutés
- 500 g de carottes, en morceaux
- 10 g d'huile végétale
- 1 c. à café de graines de cumin
- 2 pincées de piment séché en flocons
- ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 1 citron jaune non traité, le jus pressé et 1 c. à café de zeste râpé
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 10.3 g
Alternatieve recepten
One pot pasta brocolis-amandes
50 Min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35 min
Dahl de lentilles, brocolis et chou-fleur
45 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Risotto d'orge perlé à la feta
1sa 5 dk
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Potée de haricots fumés
30 min
Potée végétarienne
1 godz.
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Quinoasotto
35 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min