Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de betterave cuite
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- ciboulette fraîche et ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627.3 kJ / 387.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 798.7 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 min
Risotto au potimarron
1h
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Risotto au chou-fleur
45 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Risotto à la betterave
30 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min