Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de betterave cuite
- 100 g de fromage de chèvre en bûche
- 3 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 20 g de beurre
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon
- ciboulette fraîche et ciselée, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1627.3 kJ / 387.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 798.7 mg
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min
Risotto au potimarron
1h
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15min