Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 - 5 cuisses de canard confites
- 250 g de châtaignes cuites et pelées
- 1000 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2880.5 kJ / 687.8 kcal
- Eiwitten
- 50.3 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 3762.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1h 15 min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 godz. 10 min
Gratin de courge et chorizo
1h 15 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1h
Crumble à la courge butternut et au comté
1 godz. 10 min
Purée panais potiron
45 Min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Parmentier de canard à la patate douce
40min