Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 courges butternut
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de garam masala en poudre
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 100 g de quinoa à cuire, rincé
- 200 g de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 1 fromage de chèvre en bûche, coupé en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2029 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Crumble à la courge butternut et au comté
1hod. 10min
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min
Galettes de lentilles, cumin et noisettes
50min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1hod.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1hod.
Dhal butternut et lentilles corail
45min