Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Papillote de dorade
30min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Saumon au caviar rouge, sauce à la vodka
55min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Espadon, écrasé de pommes de terre
45min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h