Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre
- 500 g de blancs de poireau
- ½ c. à café rase de cardamome en poudre
- 100 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 4 limandes -soles, préparées par le poissonnier, lavées et épongées
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 Std.
Limande-sole gratinée à l'orange
35 Min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 Min
Truites meunières aux pignons en persillade
50min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1 Std. 5 Min
Filet de dorade grise à la normande
1 Std.
Médaillons de lotte à l'ail des ours
55 Min
Solettes meunière
25 Min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Daurade à l'ail
40 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 Min