Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de jus de citron
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
2
c. à soupe de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
of 1 cube bouillon de volaille - 400 g d'eau
- 1 gousse d'ail, non épluchée
- 600 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (3 cm)
- 200 g de panais, détaillés en cubes (3 cm)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 2 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1730.5 kJ / 412.8 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 751.3 mg
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1 Std. 50 Min
Tajine de dinde aux dattes, épices et chou romanesco
45min
Aiguillettes de canard marinées, sauce au miel et purée de patates douces aux pois chiches
1 Std. 15 Min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Poulet au vin rouge
55 min
Bobotie (Gratin de bœuf)
50min
Bœuf coco
3 Std. 20 Min
Courgettes farcies au canard
1 godz. 5 min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Poulet à la moutarde et pommes vapeur
45min
Poulet aux pommes façon Vallée d’Auge, riz noir complet
1 Std.