Poulet à la crème de citron et panais
TM6

Poulet à la crème de citron et panais

3.6 (63 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g de jus de citron
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à soupe de fond de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    of 1 cube bouillon de volaille
  • 400 g d'eau
  • 1 gousse d'ail, non épluchée
  • 600 g de filet de poulet, sans peau, détaillé en cubes (3 cm)
  • 200 g de panais, détaillés en cubes (3 cm)
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 jaunes d'œufs
  • 20 g de fécule de maïs
  • 2 pincées de poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1730.5 kJ / 412.8 kcal
Eiwitten
38.5 g
Koolhydraten
14.5 g
Vetten
21.5 g
Verzadigd vet
13 g
Vezels
2 g
Natrium
751.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten