Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cantal entre-deux sans croûte, coupé en morceaux d'1 cm
- 1 gousse d'ail
- 700 g d'eau
- 500 g de champignons de Paris frais rosés, équeutés et émincés
- 2 c. à soupe de jus de citron
- pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
- 20 g de beurre, coupé en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- 6 tranches de jambon cru d'Auvergne
- 140 g de mesclun, assaisonné
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1523 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes complètes
45 min
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Œuf cocotte en Touraine
1h
Pizza aux courgettes, chèvre et jambon de pays
1 godz. 45 min
Galettes roulées jambon-roquette
35min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Pizza au fromage bleu, bacon croustillant, poires, miel et noix
3 Std. 35 Min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2h