Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 720 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche - 400 g de farine à pain, type Manitoba et un peu pour le plan de travail
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 c. à café de sel
- 60 g d'oignons nouveaux
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 6 - 8 feuilles de basilic frais
-
2 - 3
brins de marjolaine fraîche, effeuillés
of 1 c. à café de marjolaine déshydratée - 300 g de courgettes, détaillées en dés (1 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- 100 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 50 g de roquette
- 4 tranches de jambon de pays
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2760.5 kJ / 659.8 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 77.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1514.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche poireau-saumon, pâte aux graines de lin
1h 35min
Gratin dauphinois à la crème de céleri-rave et pavé de saumon
1h 15min
Carré feuilleté thon-tomates-olives
1h 20min
Pizza au poulet
1h
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1 Std. 10 Min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1h 35min
Pizza aux champignons et au jambon
2 godz. 35 min
Pizza aux légumes
1h 30min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Quiche saumon-épinard-chèvre
1h