Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en dés et un peu pour les cercles
- 1 carotte, pelée et coupée en morceaux
- 100 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 100 g d'oignon, pelé et coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de collier d'agneau, coupé en dés
- 1 tomate, pelée, épépinée et coupée en dés
- 150 g de bouillon de légumes
- 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, pelées et coupées en lamelles
- 200 g de lait
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 50 g de mélange de jeunes pousses de salade (frisée, roquette...)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2303 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 Std. 30 Min
Roulé de pintade au chou
1h 10 phút
Chapon rôti aux fruits secs
4 godz. 55 min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Daurade à l'ail
40min
Cailles farcies au foie gras
55min