Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en 4
- 10 g d'herbes de Provence déshydratées
- 500 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- 90 g de poivron vert, épépiné et coupé en 4
- 90 g de poivron rouge, épépiné et coupé en 4
- 350 g de tomates, coupées en quartiers
- 550 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 1 branche de romarin frais
- 700 g d'espadon (4 tranches)
- 200 g de pulpe de tomate
- 10 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Merlu à la galicienne
45 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth
45 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Pavés de saumon, riz coriandre et citron
30min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 min
Dos de cabillaud aux vapeurs de menthe et citronnelle (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 7)
2h
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Papillotes de lieu noir
45 min