Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en 4
- 10 g d'herbes de Provence déshydratées
- 500 g d'eau
- sel
- poivre moulu
- 90 g de poivron vert, épépiné et coupé en 4
- 90 g de poivron rouge, épépiné et coupé en 4
- 350 g de tomates, coupées en quartiers
- 550 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 1 branche de romarin frais
- 700 g d'espadon (4 tranches)
- 200 g de pulpe de tomate
- 10 g d'huile d'olive
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2774 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Papillote de dorade
30min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55 Min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Lotte vapeur façon tajine
1u. 45min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Tagliolini à l'espadon
25min
Poisson aux légumes vapeur et coquillages
1u. 25min
Moules marinières au gingembre
25min