Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en dés, et 10 g pour le moule à tarte
- 800 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 1 c. à café rase de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 200 g d'abondance, coupé en dés
- 2 œufs
- 2 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1996 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1h 15min
Tarte aux champignons et aux marrons
1 godz. 30 min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1h
Croustade aux champignons
1h 15min
Tourte au roquefort
2h 15min
Quiche de la boîte à fromage
55 min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h