Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 110 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de blancs de poireau, coupés en tronçons de 3-4 cm
- 25 g de beurre
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de fromage blanc nature
- 150 g de lardons fumés
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1377.7 kJ / 328.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 Std.
Tarte au thon et à la tomate
30 Min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 Std.
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Flammekueche
1 Std. 25 Min
Pizza aux légumes du soleil et basilic
1 Std. 15 Min
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 Std. 25 Min
Flammekueche alsacienne
30 Min
Flammekueche
1 Std. 50 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.