Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon de veau à l'estragon, écrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
1h
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Carré d'agneau en croûte
55min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40min
Lotte au beurre rouge
40min
Sauce aux groseilles
15min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min
Magret de canard à la cerise
50min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45min
Effiloché de canard aux pêches
1h
Dinde farcie aux marrons et aux fruits secs
3h 45 min