Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 250 g de myrtilles
- 50 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard, avec la peau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Boudin blanc pané aux noisettes et cèpes, raisins et compotée de pommes
45 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2 godz. 45 min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25min
Lotte au beurre rouge
40min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Magret de canard à la cerise
50 Min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min