Compatibele versies
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Gratin de comté façon pudding
45 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13u. 30min
Gnocchi aux orties
1h 15min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 godz. 10 min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Œufs à la florentine
1h 5min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 godz. 30 min
Gratiné de cannelloni au vert
1 godz. 45 min
Crème brûlée au champagne
2h 25min
Fondue savoyarde à la tomate
30 min