Compatibele versies
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Aligot
40 Min
Colcannon irlandais
1h 10min
Fondue savoyarde à la tomate
30 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1h 10min
Gratin de pain au reblochon
35 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1 Std.
Soufflés à la faisselle
12h 30 min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Tiramisu pamplemousse et thé vert
3 Std. 30 Min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Œufs à la florentine
1h 5min