Compatibele versies
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Cappuccino de champignons aux noisettes
35 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Oignons farcis au jambon
1h
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45min
Tatin de poireau
55min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Pizza aux pommes et au brie
1 Std. 45 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1h
Coulommiers comme un gâteau
12h
Tourte au roquefort
2 Std. 15 Min
Œufs cocote à l'oseille
40 min