Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés, coupés en morceaux
- 2 carottes, épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux, émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, préalablement lavées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maquereaux à la moutarde
30min
Sauce gribiche
15 Min
Salade de raie
1 Std. 45 Min
Tarte fine aux sardines
45min
Pommes de terre, haddock et épinards
35min
Mouclade
1h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min
Garbure
1h 10 min
Salade de pâtes aux coques
45min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Purée de haricots blancs
12 godz. 30 min