Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés, coupés en morceaux
- 2 carottes, épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux, émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, préalablement lavées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade bretonne
2小时 15 分钟
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Œufs à la florentine
1 godz. 5 min
Moules à l'escabèche
24h
Salade de pâtes aux coques
45 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1小时
Vinaigrette balsamique à la moutarde
10min
Céleri rémoulade
10min
Raie aux câpres
45 Min