Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés, coupés en morceaux
- 2 carottes, épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux, émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, préalablement lavées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Hareng mariné et radis roses
1 Std. 15 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5min
Champignons farcis
45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Pintade au chou
1 Std. 10 Min
Rognons de veau au xérès
25min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 Min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1 Std.
Sauce gribiche
15min