Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 400 g de filets de hareng fumés, coupés en morceaux
- 2 carottes, épluchées et émincées en très fines rondelles
- 1 botte d'oignons nouveaux, émincés en très fines rondelles
- 50 g d'huile de tournesol
- 30 g de vin blanc sec
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
Le jour même
- 600 g d'eau
- 500 g de pommes de terre, préalablement lavées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1608 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pintade au chou
1h 10min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45 min
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 Std. 20 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Salade bretonne
2h 15min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Mouclade
1h
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Salade de pâtes aux coques
45 min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 min
Brandade de morue
24hod. 35min
Salade de pommes de terre et hareng fumé
55min