Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 fruits de la Passion
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile de tournesol
- 6 pinces de crabe cuites (300-400 g env. de chair)
- 1 avocat, coupé en cubes
- 1 orange, détaillée en segments coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 19.5 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Chutney de poires
55min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Clémentine farcie au crabe
20min
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
10 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min