Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de romarin frais
- 1 petit piment frais
- 1 citron vert, coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir en grains
- 700 g de seiche, détaillée en morceaux (2 cm)
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et 10 g pour la poêle
- 20 g de pignons de pin
- 20 g de farine de blé
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1154.5 kJ / 276.5 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1h 35min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Calamar à la piperade
35 Min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 godz. 15 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min