Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 queues de langouste (petites. 600 g au total env.)
- 60 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 8 gousses d'ail
- 2 pincées de sucre
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en quatre et épépinées
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 400 g de fumet de poisson en poudre, préalablement délayé dans l'eau
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 2 pincées de piment d'Espelette
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2882 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
Alternatieve recepten
Risotto au calamar
1h 30min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1h
Cabillaud façon aïoli
1h
Pissaladière
3h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Langouste au combava
55min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Aïoli traditionnel
10min