![Ragoût de langouste Ragoût de langouste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64749085-E4E2-4F5E-84DC-62E20BF8FA91/Derivates/fcaf16ba-baeb-4127-8f57-b7b28e019d65.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 queues de langouste (petites. 600 g au total env.)
- 60 g de beurre
- 100 g de vin blanc sec
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 8 gousses d'ail
- 2 pincées de sucre
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en quatre et épépinées
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 2 feuilles de laurier frais
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 400 g de fumet de poisson en poudre, préalablement délayé dans l'eau
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 200 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 2 pincées de piment d'Espelette
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2882 kJ / 688 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 50 g
Alternatieve recepten
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35 min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min