![Langoustines aux fèves et pata negra Langoustines aux fèves et pata negra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/54D1C9A2-1FC3-4B0A-BEEF-8EC172BF1716/Derivates/e6d988ec-09b3-4310-ab34-81b81528d700.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1 Std. 40 Min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Pois gourmands farcis au crabe
45 Min
Colin aux asperges et pâtes à lasagne
35 min
Salade de bulots, pommes de terre, pesto de câpres et persil
40 Min
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 Std. 40 Min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1 Std. 15 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min