Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Bouchées de poisson amok, sauce coco
50min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Hachis de canard et petits pois
1 Std.
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 Std. 15 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Risotto à l'encre de seiche
1 Std.
Bœuf en croûte de café, écrasé de pommes de terre
12h
Risotto de saint-jacques aux algues
35min