Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1716 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Sauce armoricaine
1h
Tartare de dorade et blinis
1 Std. 35 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Risotto de saint-jacques aux algues
35 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 Min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 Min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 Std. 30 Min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2 Std. 30 Min