Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 200 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 1200 g de palourdes fraîches, dessablées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 5 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Tartare de bar
10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Risotto aux herbes et aux coques
45 Min
Pilaf de riz aux fruits secs
40min
Mille-feuille de bar aux légumes
1 godz. 10 min
Court-bouillon
25min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Moules à la crème et au gingembre
35min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15 min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Žádné hodnocení