Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'échalotes, pelées et coupées en quatre
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en quatre
- 200 g de vin blanc
- 1300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pâtes sèches, type spaghetti à l'encre de seiche
- 1200 g de palourdes fraîches, dessablées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 5 brins de persil frais, équeutés et ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1315 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Ceviche de dorade
10 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Cabillaud façon aïoli
1h
Sauce rouille
10 min
Aiguillettes de saint-pierre, sauce aux coques
1h
Poulpe mariné
7h 5min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Bar façon thaïe
35min
Tartare de bar
10 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1u. 15min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min