Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Cheesecake au saumon
4h
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Guacamole en trois versions
10 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Crème à tartiner fromage frais-radis
5min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h