Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gaspacho
- 1500 g de tomates bien mûres, épépinées et en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées
- 2 tranches de pain sec
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ de poivron rouge ou vert
-
50
g de vinaigre de vin
of 50 g de vinaigre de xérès - un peu d'eau
- du sel
- du poivre moulu
La garniture
- 10 cm de concombre, en morceaux
- ½ poivron, en morceaux
- 1 oignon rouge, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 tranches de pain, en tout petits dés
- 1 gousse d'ail pressée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Poireaux façon salade Caesar
40min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Sucettes de chèvre à la mâche
1h 25min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30min
Taboulé arc-en-ciel de chou-fleur
25 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Guacamole en trois versions
10 min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1h 30min
Rillettes de thon et fines herbes sans lactose
15min
Roulés de galettes de sarrasin
1h 50 min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35 min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10 min