Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13u. 30min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1 Std. 30 Min
Vol-au-vent aux coquillages
1 Std. 5 Min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 Std.
Velouté de cresson à la brousse
35 Min
Cabillaud, royale à l’ail et lard paysan, velouté de petits pois et crumble au thym
1hod. 40min
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Papillotes de pavés de turbot aux agrumes
45 Min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1 Std.
Nage de médaillons de plie
Geen beoordelingen