Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
35 min
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1h 35 min.
Salade de rouget aux figues
50 min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40 min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 min
Travers de porc à la bière
1sa 55 dk
Barbue aux figues et taboulé de quinoa aux raisins
45 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35 min
Pâtes aux crevettes et petits pois
45 min
Risotto de saint-jacques aux algues
35 min