Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 90 g de vin blanc sec
- 100 g d'échalotes, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 300 - 600 g d'eau, pour verser au total 700 g de liquide
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet de coriandre fraîche, ciselé
- ½ bouquet de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1556 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Mille-feuille de bar aux légumes
1h 10 min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Nage de poissons à la coriandre
1 Std. 45 Min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Lotte au beurre rouge
40min
Crème de saumon, omelette à la ciboulette et marrons grillés
55min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min