Compatibele versies
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3 godz. 45 min
Vermicelles à la cannelle
1h
Calamar à la piperade
35 min
Gratin de christophine au vivaneau
1j 10 menit
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 godz. 15 min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Lasagne aux fruits de mer
1h
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 min
Acras de morue
13 Std.
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Brandade de morue et persillade
50min