Compatibele versies
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1 godz. 15 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Brandade de morue et persillade
50 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Salade de quinoa aux moules
30 min
Pâtes façon risotto aux coquillages
50 Min
Rivani (gâteau de semoule à l'orange)
1 godz. 15 min
Lapin marengo
1h
Brandade de morue
24h 35min
Lapin à la provençale
1h