Compatibele versies
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz cantonais 'Frenchy'
40min
Brandade de morue et persillade
50min
Gâteau de semoule au citron
1h 20 min
Haricots blancs à l'ail
50min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15 min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15 min
Soupe portugaise à la morue
30min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50min
Soupe complète haricots verts, lentilles corail, porc et épices
1h
Riz aux champignons et chorizo
40min
Seiche sauce au vin rouge
1 godz. 5 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min