Compatibele versies
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre, coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée, coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2017 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Riz à la morue et aux moules
50min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min
Garbure du Béarn
1h 10min
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Cassoulet de la mer
50min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1h
Brandade de morue et persillade
50min
Moules à l'espagnole
50min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Thon encebollado
1h 15min
Gratin de pâtes et fruits de mer, béchamel sans lactose
1h