Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.5 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes à la béchamel au camembert
1u.
Salsifis à la provençale
1u.
Gratin de chou-fleur au kasha
1 Std. 5 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1u.
Tartiflette aux courgettes
55 Min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1 Std. 35 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1u.
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min