Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186.5 kJ / 283.8 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsifis à la provençale
1sa
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Casserole d'asperges
1h 30min
Gratiné de cannelloni au vert
1 godz. 45 min
Soufflé aux endives et parmesan
1sa 20 dk
Brandade de chou vert aux deux poissons
1sa
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Colcannon irlandais
1h 10min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1sa
Tartiflette aux courgettes
55min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1u. 35min