Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile de colza
- 500 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 100 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1565.5 kJ / 375.5 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Curry de porc aux pommes de terre
1u. 15min
Tajine de dinde aux dattes, épices et chou romanesco
45min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Blanquette de veau
1u. 15min
Navarin aux petits légumes
1h
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1u. 15min
Blanquette de dinde
1h 40min
Mijoté de bœuf aux carottes
1h