Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 1 filet d'huile neutre
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, en morceaux
- 150 g de parmesan, en dés de 3 cm de côté
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (en réserver un peu pour la finition)
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 230 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 Min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35 Min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30 min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min