Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1131 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Limande-sole gratinée à l'orange
35 Min
Curry de poisson
45 Min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 godz. 35 min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35 Min
Crevettes marinées et nouilles chinoises
55min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 Min
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Bobun crevettes à l'ail et au citron
1 Std.