Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g d'eau
- 650 g de carottes, coupées en deux ou trois et en long
- 1 citron jaune pelé à vif et découpé en segments, sans membranes blanches
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à café d'épices tandoori (voir "Conseil(s)")
- du sel
- 4 dos de cabillaud de 150 g
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1131 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poisson
45min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1hod.
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1h 35 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1h 35 min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 min
Saumon aux épices et pommes de terre
40 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35min