Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 798 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Colin farci et asperges sauce au citron
45 min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Boulettes de cabillaud et butternut
1h 15min
Porchetta aux herbes
50 min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45 min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1 godz. 10 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40 min