Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'escalopes de veau, très fines
- sel
- poivre moulu
- 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
- 8 feuilles de sauge fraîche
- 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 798 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 Min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 Std.
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Rôti de porc farci à la pistache
1 Std. 25 Min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 Min
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Brochettes de filet mignon à l'ananas
1h 40min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 Min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Porchetta aux herbes
50 Min