Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de légumes variés, cuisinés et coupés en morceaux
- 500 - 600 g de blanc de volaille, type restes de blancs de dinde, coupés en morceaux
- 150 g de fromage, type lancashire (fromage de vache, pressé et non cuit), coupé en morceaux
- 4 feuilles de sauge fraîche
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre
- 15 g de farine de blé
- 350 g de lait
- 1 pincée de sel marin, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de chapelure
- 1 c. à café de thym frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1805.8 kJ / 429.5 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50 menit
Boulettes de poisson aux champignons
40 min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1j 30 menit
Clafoutis poulet-champignon
1j
Quiche de pomme de terre et poireaux
1 Std. 15 Min
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1j
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Pizza au thon
1 Std. 40 Min
Quiche au saumon et brocoli
1j
Gratin de légumes à la noix de muscade
1 Std. 15 Min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1j
Hachis parmentier de pomme de terre, courgette, saumon et curry
50 menit