Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 2569.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Cassoulet de la mer
50min
Alicuit de canard
1 Std.
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Travers de porc "spécial sauce"
1h 40 min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Garbure
1 Std. 10 Min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Travers de porc à la moutarde
1 Std. 20 Min
Joues de porc à la bière
1 Std. 10 Min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min