Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto à la betterave
30min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min