Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2594 kJ / 620 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 39 g
Alternatieve recepten
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Risotto au potimarron
1h
One pot pasta brocolis-amandes
50 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min