Compatibele versies
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, pelé et coupé en 2
- 160 g d'escalope de dinde
- 1 courgette, en morceaux
- 1 poivron rouge, en morceaux
- 1 poivron jaune, en morceaux
- 20 g de beurre, et un peu pour le moule
- 240 g de coulis de tomates
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- ½ c. à café de paprika en poudre
- 300 g de lait
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 125 g de polenta
- 80 g de fromage râpé
- 1 brin de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 Std.
Gratin de blé aux légumes
25min
Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata
1h 20min
Gratin de butternut et polenta au comté
1 Std. 10 Min
Gratin de viande hachée, curry et pomme de terre
1 Std. 10 Min
Gratin de pâtes à la provençale
1 Std. 15 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min