![Gratin de pâtes au poisson et poireaux Gratin de pâtes au poisson et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/89426d30-90e1-4fbb-ba23-b47391ede7f4/Derivates/e1ea5f1d-2311-4610-ac67-a14a0cb5ffe4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'emmental, en morceaux
- 800 g d'eau
- 350 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 800 g de cabillaud
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 8 g de gros sel
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1588.2 kJ / 376.3 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1124.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de poisson
45min
Gratin de lieu
1h 25min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1h 15min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1h 15min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Parmentier de lieu noir
1h 20min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Boulettes de saumon, tagliatelle et sauce citron-aneth
30min