![Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata Poivrons farcis à la semoule et à la chipolata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6296b295-adb9-4d68-a78f-58327fb9f47d/Derivates/f1e2dc91-cc61-4ead-9745-a8c1360f98f4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 100 g de semoule de blé dur
- 30 g de raisins secs
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 poivrons
- 1 oignon, pelé
- 2 chipolatas, en petits morceaux
- 4 brins de coriandre fraîche, hachés
- 2 tomates, en petits dés
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Chili con carne
50min
Tarte chorizo-tomate
1h 15min
Cassoulet mexicain
35 Min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 Std.
Spaghetti à la crème de poivron et au chorizo
50min
Piperade basquaise au jambon cru
50min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Ratatouille au chorizo
35 Min