Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 500 g d'anneaux de calamar surgelés
- 175 g de poivrons rouges, en lamelles
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 400 g de tomates, en gros morceaux
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Riz cantonais
30min
Chili Con Carne
30min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2sa 20 dk
Rougail morue
25min
Côtes de veau à la provençale
30min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1h 45min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30min
Filet mignon à la provençale
55min
Ragoût de dinde à l'ail
40min