Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Pâtes au gorgonzola
40min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 Min
Pâtes aux poireaux et champignons
35min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min