Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 333.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
Salade de blé, concombre, œufs durs et carottes
40min
Pâtes aux crevettes et petits pois
45 Min
Riz aux champignons et chorizo
40min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45 Min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Penne aux champignons et fromage à tartiner
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
Gratin de coquillettes au poireau
45 Min