Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g de blancs de poireau, coupés en tronçons d'1 cm env.
- 20 g d'huile d'olive
- 950 g d'eau
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type fusilli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.3 kJ / 326.8 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 333.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes au jambon et haricots verts
40 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 Min
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55 Min
Pâtes aux crevettes et petits pois
45 Min
Riz aux champignons et chorizo
40 Min
Courgettes carbonara
35 Min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 Min
One pot penne légumes du soleil et feta
45 Min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Nouilles chinoises aux haricots verts
40 Min
Spaghetti saumon-brocoli
45 Min