Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 500 g de cèpes frais
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules au roquefort
40min
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Linguine aux crevettes
50min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Risotto au vin rouge
45min
Tagliatelle aux crevettes et aux tomates séchées
50min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Curry de crevettes, légumes et nouilles
35min
Tagliatelle au saumon fumé
20min
Pâtes au gorgonzola
40min