Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
-
500
g de cèpes frais, en morceaux
of 500 g de cèpes surgelés, préalablement décongelés - 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 500 g de pâtes fraîches aux œufs, type pappardelle ou tagliatelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3108.5 kJ / 743.5 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Vezels
- 11.5 g
Alternatieve recepten
Gnocchi au safran et sauce à la salade de Trévise
1 Std. 30 Min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Pâtes au gorgonzola
40min
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Risotto aux cèpes
30min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Tagliatelle aux cèpes et huile de truffe
35min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Spaghetti all'amatriciana
25 Min
Spaghetti alla carbonara
30min