Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni de courgette bolognaise
1 Std. 20 Min
Aubergines farcies
1 Std. 15 Min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 Std. 30 Min
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1h 50min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Tarte aux courgettes et au pesto
1h 35min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Moussaka
1h 40 min
Courgettes farcies aux merguez et à l'oignon doux
55 Min
Ratatouille provençale
1 Std.
Légumes farcis au bœuf
1 Std. 15 Min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min