Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tomate cœur-de-bœuf, de belle taille
- 1 courgette ronde
- 1 poivron rouge
- 1 poivron jaune
- 1 oignon rouge, de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'origan frais (½ bouquet)
- 150 g de veau, coupé en morceaux de 3 cm
- 150 g de viande de bœuf, coupée en mo
- 200 g de feta, en cubes
- 100 g de raisins blonds
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pecorino, fraîchement râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1738 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni de courgette bolognaise
1u. 20min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Aubergines grillées aux figues
1h
Couscous au poulet et aux aubergines
1h
Gratin d'aubergines à l'italienne
1u. 20min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1u. 20min
Keftas de bœuf et garniture persillée au citron
55 Min
Ratatouille provençale
1h
Aubergines farcies
1h 15min
Moussaka
1hod. 40min
Légumes farcis au bœuf
1h 15min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min