![Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e931414f-fd48-4803-a77a-e156ce77932a/Derivates/76418c71-0fd3-4449-bde2-5c511899b970.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
-
250
g de mélange 3 riz
of 250 g de riz long - 500 g d'eau
- ½ cube de bouillon de légumes
- 250 g de pousses d'épinards frais
- 4 œufs extra-frais, à température ambiante
- ½ bouquet d'aneth frais, ciselé
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1540 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Mijoté de lentilles et légumes verts
55 Min
Salade de haricots, boulgour, tomates et amandes grillées
35 min
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 Min
Salade de lentilles à la truite fumée et citron confit
50 min
Riz cantonais
45 Min
Riz cantonais
12h
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 Min
Haricots et riz au curry, sauce à l’avocat
40 Min
Petits pois à la française
30 Min
Riz complet végétarien
40 Min
Riz cantonais 'Frenchy'
40 Min
Carottes râpées à la marocaine
10min