Compatibele versies
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 2 oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de sucre (facultatif)
- 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
- 16 pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Couscous de légumes d’hiver au boulgour complet
55 min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Pizza à pâte rouge avec burrata, aubergines et courgettes sautées
3h 45min
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
35min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55 min
Focaccia aux fanes de navet
3h 15 min
Cabillaud à la grecque et boulgour
1h 30min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55 min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de blettes
1 Std.