Compatibele versies
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 2 oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de sucre (facultatif)
- 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
- 16 pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Poireaux vinaigrette au citron, crème de champignons-kasha
1h 5min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Sauté de champignons
55min
Pizza aux légumes
3 Std. 10 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Pizza végétarienne express
50min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Quiche verdurette à la ricotta
3 Std. 10 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Tourte aux blettes
13h
Gratin de blettes
1h