Compatibele versies
Sauce tomate et oignons pour gratin de conchiglioni aux blettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan
- 2 oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café de sucre (facultatif)
- 300 g de blettes (feuilles et côtes séparées)
- 16 pâtes sèches, type conchiglie (100 g environ)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 846 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Tourte aux blettes
2 Std. 20 Min
Papillotes d'artichauts au vin blanc et échalotes
1 Std. 15 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1 Std.
Tourte aux blettes
13h
Haricots, pommes de terre, betterave et chèvre
50 Min
Tajine de dorade à la chermoula
40 Min
Flan au topinambour, sauce au gruyère
40 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 Std. 30 Min