Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 poireaux, en morceaux d'1 cm (environ 500 g)
- 280 g d'eau
- 2 œufs
- 150 g de ricotta
- du poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de farine d'épeautre, ou de blé semi-complète (T110)
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 40 g de vin blanc
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1930 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min
Gâteau au yaourt de brebis
40 min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Tartelette aux carottes et haricots verts
1 Std. 40 Min
Tourte aux blettes
2 godz. 20 min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50 min
Flan de poireau et pancetta
35 min
Tarte fine aux carottes, poireaux et yaourt
1 Std. 30 Min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30 min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min