![Muffins vapeur à la purée de courge Muffins vapeur à la purée de courge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2dc99844-5b5c-4c28-a460-128b01683323/Derivates/b97a857e-0c6b-42d3-ba82-dc807dea0002.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 250 g de courge butternut, en cubes
- 70 g de purée d'amande
- 2 œufs
- le jus d'une orange
- 100 g de sucre roux
- 180 g de farine de blé
- 1 c. à soupe bombée d'épices à pain d'épices
- 1 c. à café bombée de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
- beurre, pour les moules
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1177 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Biscuits croquants à l'avoine
45 min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Biscuits au sucre de coco
55 min
Boulettes de patate douce, sauce au sésame
1 godz. 10 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 min
Biscuits chocolatés à la farine de châtaigne
30 min
Pancakes aux épinards
30 min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 min