Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 8 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel, et un peu pour les oignons
- 1 ½ c. à café de sucre en poudre
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g d'oignons, en lamelles
- du poivre moulu
- 80 g d'olives noires dénoyautées
- 1 c. à soupe rase d'origan déshydraté
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2443 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Tapenade de Marseille
15 Min
Pissaladière
2h 10min
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Cocas niçoises
3h 15min
Tarte couronne tapenade-tomate
45 min
Pissaladière aux oignons rouges
50 min
Tarte aux oignons et tapenade
1h 10min
La pichade de Menton
4h
Tatin d’aubergine aux graines
3 Std.
Parmigiana d'aubergine
1h 30min
Pissaladière
3 Std.
Les longués de Montpellier
1 godz.