Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 brins de sauge fraîche, équeutés
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 - 3 pincées de sel, et 1,5 c. à café
- 350 g de patates douces, cuites (voir "Conseil(s)")
- 130 g de ricotta
- 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 250 g d'eau
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 220 g de farine de blé complet
- 10 g d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 193.5 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 64.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15 min
Ravioles à la roquette et minibrochettes jambon-mozza
1h 30min
Crumble de légumes au parmesan
1sa
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 dk
Granité poivron et framboise
4h 20min
Pain polka pistaches-abricots-noisettes
3sa 50 dk
Ravioli de légumes
1sa
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Chaussons salés à la caponata
Geen beoordelingen
Tartinade de fèves au yaourt, pizza blanche à la menthe
3 Std. 10 Min
Soufflés épicés aux courgettes
1sa
Galettes de légumes et poulet
1 Std. 50 Min