Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 brins de sauge fraîche, équeutés
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 - 3 pincées de sel, et 1,5 c. à café
- 350 g de patates douces, cuites (voir "Conseil(s)")
- 130 g de ricotta
- 2 - 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
- 250 g d'eau
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 220 g de farine de blé complet
- 10 g d'huile végétale
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 193.5 kJ / 46.2 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 64.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts
40min
Velouté d'aubergine
45 Min
Crêpes fourrées choco-noisette
1u. 55min
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
1 Std.
Makis façon burrito
45 Min
Crêpes aux épinards
1 Std. 25 Min
Café à l'amande
25min
Boreks au fromage
35min
Tourte de Noël à la courge, marrons et champignons
2h
Gelato au chocolat et au piment avec sirop de bourbon
16u. 25min
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Geen beoordelingen
Bretzels allemands
2h 15min