Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de haricots rouges secs
- 700 g d'eau
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 200 g de coulis de tomates
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 120 g de crevettes cuites, décortiquées
- 200 g de lait de coco
- 50 g de grains de maïs doux en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40min
Soupe paysanne
55min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Chili de pois chiches
45min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55min
Mijoté indien aux œufs et à la tomate
55min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50min