![Sauce bolognaise aux lentilles Sauce bolognaise aux lentilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48eef9a7-fae4-4030-88b0-c9676269de86/Derivates/26d6e3fd-b836-4a7b-b373-b08d635836f7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 carottes, en morceaux
- 2 branches de céleri, en morceaux
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 800 g de tomates épépinées, en morceaux
- 200 g d'eau
- 3 feuilles de laurier frais
- 3 brins de thym frais
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 1 c. à café de sucre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25 min
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Chili sin carne
1h 25 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Quinotto au seitan, champignons et parmesan
35min
One pot à la mexicaine quinoa, poivrons et maïs
30min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min
Galettes de quinoa aux légumes râpés
1h 5min
Potée de haricots fumés
30min
Chili sin carne au tofu, tomates et poivrons
50min
Steaks végétaux aux flocons d’avoine
50min