Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 5 branches de persil frais, équeutées
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre
- 1 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de cèpes frais, coupés en lamelles ou petits morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1000 g d'eau
- ½ c. à café de sel, et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1657.5 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 25.5 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Trofie au pesto
40min
Pâtes à la norma
1 Std. 45 Min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Risotto aux asperges
35min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1小时
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Tagliatelle aux cèpes et au parmesan
40min